• Nederlands
  • English
 
 

Werken bij VELO

 

- ofwel in vast dienstverband als begeleider b.v. Als daarvoor een vacature open staat wordt die hier gepubliceerd. Je kan ook spontaan solliciteren. Schrijf dan een sollicitatiebrief waarin je aangeeft voor welke functie je solliciteert en stuur deze naar onze personeelsdienst: erik.poels [at] velo.be (subject: spontane%20sollicitatie) . .

- ofwel in een opleiding, werkervaring, ... Deze plaatsen zijn er voor jou als je op één of andere manier moeilijk aan de bak komt op de arbeidsmarkt. VELO beschikt over erkenningen voor diverse soorten opleidingen/werkervaringen. Die erkenning maakt dat je moet voldoen aan een aantal criteria om in aanmerking te komen om bij VELO te komen werken. Neem contact op met erik.poels [at] velo.be voor meer info.

VACATURE VERANTWOORDELIJKE BEDRIJFSFIETSEN: iets voor jou?

De coördinator is verantwoordelijk voor volgende afdelingen bij VELO vzw: de personeelsfietsen KU Leuven (2WD), de leasingfietsen, verschillende fietsvloten, schoolfietsen, kinderfietsen (VELOKadee) en de verkoopafdeling 2de hands fietsen. De coördinator bewaart het overzicht over al deze activiteiten; werkt samen met en stuurt de begeleiders op de verschillende afdelingen aan; waakt en beheert de eraan verbonden logistiek; onderhoudt contacten met leveranciers, partners en klanten. 

Klik op het document hieronder voor meer informatie.
 

VELO IS OP ZOEK NAAR EEN DEELTIJDS TRAJECTCOACH

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je een krachtgerichte sociaal werker die blij wordt van veranderingsprocessen te stimuleren en te werken in een superdiverse omgeving? Al eens gedacht aan werken binnen sociale economie? Dan is dit misschien wel de geschikte job voor jou. Functie: Je takenpakket bestaat uit het begeleiden van doelgroepwerknemers in hun traject naar de meest passende, haalbare en duurzame jobinvulling/tewerkstelling. Dit doe je door een duidelijk zicht te krijgen op de persoonlijke context en mogelijke randproblemen en hiermee aan de slag te gaan

Klik op het document hieronder voor meer informatie.
 

SAMEN MET URBIKE BOUWT VELO URBIKE LEUVEN UIT. DAARVOOR WORDT EEN JUNIOR ONDERNEMER GEZOCHT

Urbike is een Brussele coöperatieve die fietslogistieke diensten aanbiedt. Samen met VELO bouwt urbike uit Brussel een nieuwe sociale coöperatieve uit in Leuven. Doel is een actieve bijdrage te leveren aan een meer duurzame (sociaal, ecologisch en economisch) stedelijke mobiliteit en logistiek van goederen. Voor deze nieuwe werking wordt een projectleider gezocht.

Klik op het document hieronder voor meer informatie.

Contactpersoon