• Nederlands
  • English
 
 

Werken bij VELO

 

- ofwel in vast dienstverband als begeleider b.v. Als daarvoor een vacature open staat wordt die hier gepubliceerd. Je kan ook spontaan solliciteren. Schrijf dan een sollicitatiebrief waarin je aangeeft voor welke functie je solliciteert en stuur deze naar onze personeelsdienst: erik.poels [at] velo.be (subject: spontane%20sollicitatie) . .

- ofwel in een opleiding, werkervaring, ... Deze plaatsen zijn er voor jou als je op één of andere manier moeilijk aan de bak komt op de arbeidsmarkt. VELO beschikt over erkenningen voor diverse soorten opleidingen/werkervaringen. Die erkenning maakt dat je moet voldoen aan een aantal criteria om in aanmerking te komen om bij VELO te komen werken. Neem contact op met erik.poels [at] velo.be voor meer info.

 

VELO ZOEKT EEN NIEUWE DIRECTEUR

De directeur is verantwoordelijk voor de algemene koers die VELO vzw vaart, in afstemming met teamleden en de Raad van Bestuur. Samen met het beleidsteam wordt vorm gegeven aan de kernopdracht van VELO: opleiding, begeleiding en arbeidskansen aanbieden binnen een onderneming actief rond fietsmobiliteit. Een oog en oor voor nieuwe uitdagingen, een duurzaam en motiverend personeelsbeleid, een financieel gezond bedrijf, en het uitbouwen van een netwerk met andere bedrijven, organisaties en beleidsinstanties zijn daarbij essentieel.

Klik op het document hieronder voor meer informatie.

BijlageGrootte
PDF-pictogram 2023_vacature_directeur_0.pdf421.89 KB

Contactpersoon