• Nederlands
  • English
 
 

Bedrijfsfietsen

 

De wegen worden voller en parkeerruimte steeds schaarser. De dagelijkse autorit van en naar het werk wordt steeds meer een uitdaging. Voor wie niet al te ver van zijn werk woont is de (elektrische) fiets een flexibele en tijdbesparende oplossing. Ook poolfietsen op uw bedrijf of organisatie kunnen een meerwaarde betekenen. Wij werken voor uw bedrijf, organisatie, overheid in Oost-Brabant graag de beste formule uit. 

Heeft uw bedrijf ook vestigingen buiten Oost-Brabant? VELO is stichtend lid van Bike&Co, een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk die bedrijfsfietsen in verschillende formules aanbiedt. Via Bike&Co ondersteunen wij u voor uw vestigingen in Oost-Brabant en onze collega's doen hetzelfde in andere regio's. En dat allemaal gecoördineerd onder één overeenkomst.

Is uw bedrijf, organisatie, school of overheid gevestigd in Vlaams-Brabant, dan kunnen we u ook de Fietstest van de provincie aanbevelen. U kan dan een vloot e-fietsen gedurende drie weken uittesten. De provincie Vlaams-Brabant organiseert en financiert, VELO verstrekt de service.

Contactpersoon